Menu
Your Cart

Tvålar

Arganolja 100% eco-certifierad Arganolja. Vår Arganolja är 100 % ekologisk samt kallpressad. Vår Arganolja är fri från tillsatser, parfym och alkohol och den är inte testad på djur. Vår flaska är mörk och är gjord av glas vilket garanterar det högsta kvalitén på oljan då den måste bevaras svalt och..
399.00kr
Flytande Aleptvål 250 ml
Tillfälligt slut
Terra Midi Flytande aleptvål gjord på extra fina råvaror med utsökt doft av olivolja.tvålar är milda och återfuktande  för användning på hela kroppen.  Dessa tvålar innehåller inga djurfetter och inte heller några syntetiska antioxidantionsmedel, i stället använder man sig a..
149.00kr
Flytande Aleptvål 500ml
Tillfälligt slut
Terra Midi Flytande aleptvål gjord på extra fina råvaror med utsökt doft av olivolja.tvålar är milda och återfuktande  . Dessa tvålar innehåller inga djurfetter och inte heller några syntetiska antioxidantionsmedel, i stället använder man sig av rosmarin som är naturligt kon..
249.00kr
Terra Midi Flytande aleptvål gjord på extra fina råvaror med utsökt doft av agranolia.tvålar är milda och återfuktande  för användning på hela kroppen. Dessa tvålar innehåller inga djurfetter och inte heller några syntetiska antioxidantionsmedel, i stället använder man sig a..
149.00kr
Terra Midi Flytande aleptvål gjord på extra fina råvaror med utsökt doft av arganolja.tvålar är milda och återfuktande  . tvålar är milda och återfuktande  för användning på hela kroppen. Dessa tvålar innehåller inga djurfetter och inte heller några syntetiska..
159.00kr
Terra Midi Flytande aleptvål gjord på extra fina råvaror med utsökt doft av mandel.tvålar är milda och återfuktande  . Dessa tvålar innehåller inga djurfetter och inte heller några syntetiska antioxidantionsmedel, i stället använder man sig av rosmarin som är naturligt konse..
159.00kr