Menu
Menu
Your Cart

inspiration

0 57
Så snyggt att blanda svart/vita keramik mönster ..
0 816
Bilder från butiken i Malmö,Hos oss hittar du en unik inredning som marockansk keramik,marockanska mattor,Bastkorgar,Handdukar,mosaikbord,Lampor i mässing eller i bast,mm....
0 702
Från hjärtat av atlas bergen producerar vi våra schack marockanska mattor de kommer i olika färger och storlekar.De landar i butiken i slutet av juli...
Casamarrakech 0 9456
MÖNSTRADE MAROCKANSKA BERBER MATTOR FÖR EN PERSONLIG OCH UNIKT HEM. Låt dig inspireras av våra vackra Marockanska mattor,Välj att inreda ditt hem med färgglada och mönster rika klassiska och moderna ..
0 1867
Välkommen till våra nyheter!...Besök butiken  marockanska berber mattor: Marockansk keramik: Speglar i mässingVälkommen till vår butik på triangeln 1vån mitt emot H&M i Malmö. ..
0 1141
Nya berber mattor som Boucherouite matta och Beni ourain matta på väg till butiken. ..
0 1494
Se bilder från butiken så att du känner för att besöka oss. ..
0 2128
Nyheter på butikshyllan. Keramik skålar och  små tajine.Vackra krukor.keramik ljusstakarAnteckningsblock ..
0 2641
Ny inkomna keramik produkter från butiken på Triangeln 1vån mitt emot H&M . ..
Casamarrakech 0 2051
Ny gjord keramik på väg till butiken. ..
Casamarrakech 0 1922
Traditionell Hamam handduk anses att vara ett alternativ till bad- eller strandhandduken. Den är tunn, torkar mycket snabbt och tar lite plats. Mycket elegant och färgstarkt.. ..
Casamarrakech 0 2905
Snart så öppnar vi vår årliga POP UP butik detta året kommer ni hitta oss inne på triangeln 1vån mitt emot H&M. Vi kommer att sälja våra populära mosaikbord i olika storlekar och olika färger.Det ..