Menu
Menu
Your Cart

Taklampor&Golvlampor

Taklampor&Golvlampor

Taklampor&Golvlampor

Låt naturen lysa upp ditt hem med Vackra Lampor som är gjorda av Rafia naturmaterial som är en typ av palm.

Golvlampa i naturmaterial Handgjord golvlampa i naturmaterial Rafia och järn. Golvlampa är unik Golvlampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel. Höjd:55cm diamter:37cm..
1.095.00kr
Bastlampa  i naturmaterial..
599.00kr
Handgjord Taklampa  i naturmaterial..
799.00kr
Handgjord Bastlampa  i naturmaterial..
895.00kr
Taklampa Vacker Handgjord Taklampa  i Rafia naturmaterial som är en typ av palm...
1.300.00kr
Bastlampa Vacker Handgjord Taklampa  i Rafia naturmaterial som är en typ av palm...
1.400.00kr
Taklampa i naturmaterial Handgjord Taklampa i naturmaterial Rafia och järn. Taklampa är unik Taklampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel.diamter:31cm..
699.00kr
Taklampa i naturmaterial Handgjord Taklampa i naturmaterial Rafia och järn. Taklampa är unik Taklampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel. diamter:31cm..
699.00kr
Taklampa i Bast Handgjord Taklampa i naturmaterial bast och järn. Taklampa är unik Taklampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel. levereras utan elkabel. diamter:31cm Hängs på takkrok. Takkrok medföljer ej...
699.00kr
Taklampa i Bast Handgjord Taklampa i naturmaterial bast och järn. Taklampa är unik Taklampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel. Höjd:41cm diamter:40cm Hängs på takkrok. Takkrok medföljer ej...
1.200.00kr
Taklampa i Bast Handgjord Taklampa i naturmaterial Rafia och järn. Taklampa är unik Taklampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel. diamter:47cm..
1.200.00kr
Taklampa 57cm Taklampa 57cm
Tillfälligt slut
Taklampa i Bast Handgjord Taklampa i naturmaterial bast och järn. Taklampa är unik Taklampa är handgjord och därför är ingen produkt den andra lik och utseendet påverkas av hantverkets. levereras utan elkabel. Höjd:57cm diamter:40cm..
799.00kr