Menu
Menu
Your Cart

Unika möbler

Unika möbler

Välj bland våra snygga och unika möbler!Våra möbler finns i olika modeller och färger. Här kommer du hitta Marockanska mosaikbord som passar till Inom och utomhus. Vi har smidesstolar i järn, Trästolar i naturmaterial som är praktiska att enkelt inreda hemmet med.

Marockansk Mosaikbord i grön och pistage Marockansk Mosaikbord är unika! Varje mosaikbit är infogad för hand. Därför är inget mosaikbord det andra likt, varje bord  är unikt . Mosaiken är glaserad med naturpigment vilket gör att ytan blir levande och vackert skiftande. Underredet är i järn oc..
2.300.00kr
Marockansk Mosaikbord i honungsfärg. Marockansk Mosaikbord är unika! Varje mosaikbit är infogad för hand. Därför är inget mosaikbord det andra likt, varje bord  är unikt . Mosaiken är glaserad med naturpigment vilket gör att ytan blir levande och vackert skiftande. Underredet är i järn och in..
2.995.00kr
Smidesstol Handgjord smidesstol i järn till utomhus miljö och inomhus miljö. Mått: sittyta 40 diameter Höjd 88cm Sitthöjd 45cm Sittdyna ingår...
1.195.00kr
Smidesstol Handgjord smidesstol i järn till utomhus miljö och inomhus miljö. Mått: sittyta 40 diameter Höjd 88cm Sitthöjd 45cm Sittdyna ingår...
1.400.00kr
Marockansk Mosaikbord i blå och turkos Marockansk Mosaikbord är unika! Varje mosaikbit är infogad för hand. Därför är inget mosaikbord det andra likt, varje bord  är unikt . Mosaiken är glaserad med naturpigment vilket gör att ytan blir levande och vackert skiftande. Underredet är i järn och ..
2.300.00kr
Mosaikbord Mosaikbord
Bestälning vara
Marockansk Mosaikbord i pistage och turkos: Marockansk Mosaikbord är unika! Varje mosaikbit är infogad för hand. Därför är inget mosaikbord det andra likt, varje bord  är unikt . Mosaiken är glaserad med naturpigment vilket gör att ytan blir levande och vackert skiftande. Underredet är i järn..
2.300.00kr