Menu
Menu
Your Cart

Marockanskt Kakel

Marockanskt Kakel

Vacker kakel från Marrakech

Marockanskt Kakel

Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner i plattan.

Slittåliga marockanska plattor som passar lika bra inne som ute.

Marockanskt kakel kan användas till badrum och kök, i finrum eller hall. Marockanskt kakel är handgjord och kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra cementplattor som Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren.
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 Orika i svart,vitt och grå.passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner i plattan. S..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 klassiskt mönstrad i grå, svart och vitt.passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 Orika i svart,vitt och blå.passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner i plattan. S..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 klassiskt mönstrad i svart, orange och vitt.passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 klassiskt mönstrad i svart,vitt och orange.passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm n..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 Palma i svart och vitt. passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner i plattan. Slit..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 Palma i Grön, Vitt och Blå. passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner i plattan. ..
45.00kr
Marockanskt Kakel Handgjord betongplatta 20x20 Orika i svart,vitt och orange.passar som Både för golv och vägg. Marockanskt Kakel är torrpressade cementplattor(eller betongplattor).Råvarorna är cement, kiselsand, marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går ca 4-5 mm ner i plattan...
45.00kr