Menu
Menu
Your Cart

inspiration

0 530
Bilder från butiken i Malmö,Hos oss hittar du en unik inredning som marockansk keramik,marockanska mattor,Bastkorgar,Handdukar,mosaikbord,Lampor i mässing eller i bast,mm....
0 534
Från hjärtat av atlas bergen producerar vi våra schack marockanska mattor de kommer i olika färger och storlekar.De landar i butiken i slutet av juli...
Casamarrakech 0 9188
MÖNSTRADE MAROCKANSKA BERBER MATTOR FÖR EN PERSONLIG OCH UNIKT HEM. Låt dig inspireras av våra vackra Marockanska mattor,Välj att inreda ditt hem med färgglada och mönster rika klassiska och moderna ..
0 1686
Välkommen till våra nyheter!...Besök butiken  marockanska berber mattor: Marockansk keramik: Speglar i mässingVälkommen till vår butik på triangeln 1vån mitt emot H&M i Malmö. ..
0 1024
Nya berber mattor som Boucherouite matta och Beni ourain matta på väg till butiken. ..
0 1329
Se bilder från butiken så att du känner för att besöka oss. ..
0 1974
Nyheter på butikshyllan. Keramik skålar och  små tajine.Vackra krukor.keramik ljusstakarAnteckningsblock ..
0 2424
Ny inkomna keramik produkter från butiken på Triangeln 1vån mitt emot H&M . ..
Casamarrakech 0 1892
Ny gjord keramik på väg till butiken. ..
Casamarrakech 0 1791
Traditionell Hamam handduk anses att vara ett alternativ till bad- eller strandhandduken. Den är tunn, torkar mycket snabbt och tar lite plats. Mycket elegant och färgstarkt.. ..
Casamarrakech 0 2613
Snart så öppnar vi vår årliga POP UP butik detta året kommer ni hitta oss inne på triangeln 1vån mitt emot H&M. Vi kommer att sälja våra populära mosaikbord i olika storlekar och olika färger.Det ..
Casamarrakech 0 1154
Snart kommer nya skinnpuffar.. ..